Besøk vår nabo
Norges Fiskerimuseum

Storeblå er en del av Norges Fiskerimuseum, og kun 5 minutters gange fra Storeblå kan du besøke museet. Her kan hele familien skape gode minner og la seg inspirere av ekte fiskerhistorier! Museet har lekne utstillinger og aktiviteter for barn og voksen.

Museet forteller kyst- og fiskerihistoriene som har formet Norge, og tar deg med gjennom historiske bygninger fra 1700-tallet. Med interaktive utstillinger, passer museet godt for familier på jakt etter spennende opplevelser!

Norges Fiskerimuseum ligger vakkert til i sjøkanten i sjarmerende Sandviken. Om sommeren er museumshavnen full av aktiviteter som gratis miljøkajakk og robåtutleie, og du kan nyte Bergens fineste sjøreise til og fra museet med vår lille historiske ferge Beffen.

Museumskafeen BOD 24 Sandviken inviterer inn til en hjemmekoselig stemning og serverer deilige lunsjretter og kaker – helt i sjøkanten.

Museet ønsker velkommen til åpning

Har du spørsmål?
Kontakt oss!

+47 53 00 61 60
storebla@museumvest.no